Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

Esso National-Tankpas

Toegang tot alle Esso kwaliteitstankstations in Nederland

 • Koop brandstof van hoge kwaliteit bij alle Esso-tankstations
 • Verhoogde beveiliging tegen fraude
 • Makkelijke administratie met wekelijkse factuur
 • Concurrerende kortingen over heel het netwerk
 • Makkelijk te gebruiken online toepassingen
 • Toegewijde accountmanager
Esso National-Tankpas

Vind onze tankstations bij u in de buurt

Het netwerk

Het netwerk

De nationale tankkaart van Esso kan gebruikt worden bij alle Esso-tankstations in alle dorpen en steden in Nederland. Bovendien kan de tankkaart gekoppeld worden aan de fleetone tankpas, welke toegang biedt tot stations in Nederland, Belgie en Luxemburg.

Prijs

Prijs

De nationale tankkaart van Esso gaat gepaard met concurrerende kortingen op brandstof, wat betekent dat u altijd de beste prijs krijgt voor uw brandstof. Wij bieden u een voorstel op maat van uw wagenpark met scherpe vaste kortingen.

Extra services

Extra services

Gebruikers van de nationale tankkaart van Esso, kunnen gratis gebruik maken van e-route, een applicatie die voor u het dichtstbijzijnde aangesloten tankstation zoekt. E-route werkt zowel via uw webbrowser, als via een mobiele app, zodat u uw tankstation eenvoudig en efficiënt kan vinden.

Beveiliging

Beveiliging

Pincodebeveiliging is een standaard toepassing op alle nationale Esso-kaarten. Om het risico van misbruik van de bestuurders te verminderen kunnen Kaart-restricties worden toegepast. In combinatie met de mogelijkheid om een limiet op bepaalde kaarten te zetten, is dit de meest veilige manier om uw brandstof aan te kopen.

Rapporten

Rapporten

Alle transacties en het brandstofverbruik kunnen worden bekeken en verwerkt via het online vlootbeheerportaal Velocity. Zo kunt uw uw brandstofverbruik en –efficiëntie controleren 24/7. Gebruikers van Kinesis Telematica kun zelfs accurate informatie opvragen over het aantal gereden Km/L.

Facturatie

Facturatie

Alle Esso-transacties worden samengevoegd op een enkele, duidelijke factuur die bovendien belastingproof is. Zo vereenvoudigt u uw administratie.

Gratis voor alle klanten

Velocity

Gebruiksvriendelijke online tools

U hoeft niet meer door e-mails te bladeren om facturen te vinden. Met Velocity bekijkt u met één muisklik al uw facturen online.

U weet nooit wanneer een tankpas verloren raakt of gestolen wordt. Met Velocity kunt u uw tankpassen 24 uur per dag stopzetten of bestellen, online-of via de Velocity-app op uw smartphone. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over frauduleuze tankbeurten.

Tankbeurten in de gaten houden is nooit een gemakkelijke klus geweest. Maar dankzij de rapportage in Velocity kunt u uw verbruik bekijken in verschillende formaten. Van eenvoudige tabellen en grafieken tot kaarten, Velocity biedt het allemaal.

Info aanvragen
Gratis voor alle klanten

eRoute

De e-route-stationzoeker is de efficiëntste manier om uw dichtstbijzijnde tankstation te vinden

 • Beschikbaar op desktop of als mobiele app
 • Zoek op plaats, postcode of de locatie van uw telefoon
 • Plan op voorhand door tankstations op uw gewenste route te zoeken
 • Controleer het verkeer om vertragingen te voorkomen
 • Filter op locaties met pompen voor zware vrachtwagens of speciale brandstoffen
Info aanvragen
eRoute

Vraag nu meer info over de Esso National Tankpas

Ik ben ook geinteresseerd in:
Privacyverklaring:
Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier ter verbetering van onze service en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer u uw gegevens invult gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden. Lees meer hier.