Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

Esso Europe -Tankpas

Tank in 28 landen in Europa bij meer dan 14.000 aangesloten stations.

 • Toegang tot alle grote tolwegen en Europese Eurovignetten
 • Verbeterde beveiliging tegen fraude
 • Toegang tot meer dan 14.000 tankstations in 28 landen door Europa
 • Erg competittieve prijzen op brandstof
 • Toegewijde accountmanager
 • Makkelijk te gebruiken online vlootbeheertools
Esso Europe -Tankpas

Vind onze tankstations bij u in de buurt

Het Netwerk

Het Netwerk

De Europese Esso-tankkaart geeft toeging to 14.000 tankstations in 28 Europese landen. Het netwerk omvast alle Esso-tankstations in Europa maar ook andere partner-tankstations. Het is ideaal voor internationaal georiënteerde bedrijven die niet alleen nationaal maar ook internationaal moeten tanken.

Prijs

Prijs

U krijgt competitieve pompprijzen in heel Europa op het internationale Esso-netwerk dankzij de Esso Europe-tankpas. U betaalt ook vlot alle tol voor tunnels, bruggen en wegen in Europa ideaal voor een internationaal actief bedrijf.

Extra Services

Extra Services

Het vinden van het dichstbijzijde Europese tankstation is nog nooit zo makkelijk geweest met de e-route applicatie. Met deze app vind u eenvoudig en snel het dichtsbijzijde tankstation. E-route is zowel online beschikbaar als via een mobiele app, zodat u altijd in staat bent een station te vinden. De Esso Europe-tankpas geeft u daarnaast ook toegang to alle grote Europese tolwegen en Eurovignetten in Europa.

Beveiliging

Beveiliging

De Esso Europe-tankkaart komt standaard met pincodebeveiliging. Hierdoor beperkt u het risico op fraude wanneer deze kaart zoek raakt of gestolen wordt, wat uw gemoedsrust ten goede komt.

Rapporten

Rapporten

Alle transacties en het brandstofverbruik van de Esso Europe-tankpas kunnen worden ingezien op het vlootbeheerportaal
systeem Velocity. Hiermee kunt u 24/7 uw brandstofverbruik en transacties opvragen. Velocity is ook beschikbaar als mobiele app.

Facturatie

Facturatie

U ontvangt wekelijks een factuur in Velocity, het online vlootbeheersysteem waarop u al uw tanktransacties, tolbetalingen en BTW-betalingen terugvindt. Zo hoeven uw bestuurders geen bonnetjes meer bij te houden - die ze anders riskeren te verliezen - en vereenvoudigt u uw administratie.

Gratis voor alle klanten

Velocity

Gebruiksvriendelijke online tools

U hoeft niet meer door e-mails te bladeren om facturen te vinden. Met Velocity bekijkt u met één muisklik al uw facturen online.

U weet nooit wanneer een tankpas verloren raakt of gestolen wordt. Met Velocity kunt u uw tankpassen 24 uur per dag stopzetten of bestellen, online-of via de Velocity-app op uw smartphone. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over frauduleuze tankbeurten.

Tankbeurten in de gaten houden is nooit een gemakkelijke klus geweest. Maar dankzij de rapportage in Velocity kunt u uw verbruik bekijken in verschillende formaten. Van eenvoudige tabellen en grafieken tot kaarten, Velocity biedt het allemaal.

Info aanvragen
Gratis voor alle klanten

eRoute

De e-route-stationzoeker is de efficiëntste manier om uw dichtstbijzijnde tankstation te vinden

 • Beschikbaar op desktop of als mobiele app
 • Zoek op plaats, postcode of de locatie van uw telefoon
 • Plan op voorhand door tankstations op uw gewenste route te zoeken
 • Controleer het verkeer om vertragingen te voorkomen
 • Filter op locaties met pompen voor zware vrachtwagens of speciale brandstoffen
Info aanvragen
eRoute

Vraag nu meer info over de Esso Europe Tankpas

Ik ben ook geinteresseerd in:
Privacyverklaring:
Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier ter verbetering van onze service en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer u uw gegevens invult gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden. Lees meer hier.