Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

fleetone tankpas

Eenvoudige toegang tot alle tankstation in de Benelux, zoals TINQ, GULF, AVIA, TAMOIL, en TANGO.

 • Tanken bij tankstation door heel de Benelux
 • Verbeterde beveiliging tegen fraude.
 • Makkelijke administratie met wekelijkse facturen
 • Toegewijde accountmanager
 • Makkelijk te gebruiken online toepassingen
 • Gegarandeerde korting op het hele netwerk
fleetone tankpas

Het Shell + fleetone tankpas

Indien u de Shell en Fleetone tankpas combineerd heeft u 55% van alle tanklocaties in Nederland in handen. Dit is dus zeer gunstig voor bedrijven die landelijke dekking nodig hebben.

Vind onze tankstations bij u in de buurt

Het netwerk

Het netwerk

Met de fleetone tankpas heeft u tot toegang een groot multi-merken netwerk in Nederland, België en Luxemburg. Gebruikers van de kaart kunnen tanken bij merken als TINQ, GULF, AVIA, TAMOIL en TANGO. De fleetone tankpas kan ook in combinatie met de nationale kaart van Esso gebruikt worden toegang tot voor extra tankstations.

Prijs

Prijs

Met fleetone tankpas krijgt u een voorstel op maat van uw wagenpark met scherpe vaste kortingen.

Extra services

Extra services

Met onze fleetone tankpas heeft u ook toegang tot de mobiele e-route app. Met deze app kunt u gemakkelijk het dichstsbijzijde aangesloten tankstation vinden, waar u ook bent. Daarnaast kan de fleetone tankpas ook worden gebruikt in combinatie met onze Kinesis Telematica, waarmee u exact het aantal brandstofverbruik per liter van uw wagenpark kunt zien.

Beveiliging

Beveiliging

De fleetone tankpas kan worden beveiligd met een pincode en is daarmee beschermd tegen verlies en diefstal. Daarnaast kan de kaart worden gekoppeld aan een individuele bestuurder en worden voorzien van een chauffeursnaam en/of kenteken, om de mogelijkheid tot fraude te beperken.

Rapporten

Rapporten

U kunt het brandstofverbruik van uw organisatie makkelijk bijhouden via onze online rapportagetool Velocity. Deze is gratis te gebruiken voor alle klanten van Diesel Card Service. U kunt rapporten opvragen die u de hoeveelheid getankte brandstof laten zien, waar en wanneer er getankt is. Velocity is ook beschikbaar als mobiele app, wat betekent dat u waar en wanneer u wilt uw brandstofverbruik kan bekijken.

Facturatie

Facturatie

Alle facturen komen in een standaard formaat voor de BTW-terugvordering en zijn in overeenstemming met de Europese 6e BTW-richtlijn. Gebruikers van meerdere tankkaarten kunnen alle transacties terugvinden op één overzichtsfactuur waardoor u minder tijd besteedt aan administratie.

Gratis voor alle klanten

Velocity

Gebruiksvriendelijke online tools

U hoeft niet meer door e-mails te bladeren om facturen te vinden. Met Velocity bekijkt u met één muisklik al uw facturen online.

U weet nooit wanneer een tankpas verloren raakt of gestolen wordt. Met Velocity kunt u uw tankpassen 24 uur per dag stopzetten of bestellen, online-of via de Velocity-app op uw smartphone. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over frauduleuze tankbeurten.

Tankbeurten in de gaten houden is nooit een gemakkelijke klus geweest. Maar dankzij de rapportage in Velocity kunt u uw verbruik bekijken in verschillende formaten. Van eenvoudige tabellen en grafieken tot kaarten, Velocity biedt het allemaal.

Info aanvragen
Gratis voor alle klanten

eRoute

De e-route-stationzoeker is de efficiëntste manier om uw dichtstbijzijnde tankstation te vinden

 • Beschikbaar op desktop of als mobiele app
 • Zoek op plaats, postcode of de locatie van uw telefoon
 • Plan op voorhand door tankstations op uw gewenste route te zoeken
 • Controleer het verkeer om vertragingen te voorkomen
 • Filter op locaties met pompen voor zware vrachtwagens of speciale brandstoffen
Info aanvragen
eRoute

Vraag nu meer info over de fleetone tankpas

Ik ben ook geinteresseerd in:
Privacyverklaring:
Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier ter verbetering van onze service en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer u uw gegevens invult gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden. Lees meer hier.