Geniet vandaag nog van de voordelen van een tankkaart.

DCS - De specialist in fleet en brandstof oplossingen heeft in samenwerking met KNV een speciaal aanbod voor u als ondernemer.

  • Bespaar tijd en geld met een vaste korting.

  • Toegang tot een multi-merken netwerk van ruim 1600 stations.

  • Hou controle over uw uitgaven door uw online account.

  • Geen losse bonnen meer, maar een overzichtelijke weekfactuur.

VOORDELEN

Ideaal voor elk wagenpark

De Fleetcard tankpas biedt dé ideale oplossing voor alle wagenparken; klein of groot. Met ons netwerk van meer dan 1600 tankstations in de Benelux en onze gespecialiseerde tankstationzoeker e-Route vinden chauffeurs altijd een geschikt tankstation in de buurt.

Eén factuur

Om een goed inzicht te bieden in de met de Fleetcard tankpas gemaakte kosten, worden alle transacties wekelijks verstuurd op één overzichtelijke factuur. Alle aankopen kunnen vervolgens worden gesorteerd per chauffeur, voertuig of pas om een inzichtelijk overzicht van de brandstofkosten te bieden. Alle rekeningen worden geleverd in een btw-aftrekbaar formaat en zijn opgesteld volgens de zesde EU btw-richtlijn. De verschuldigde belastingen kunnen zo gemakkelijk worden teruggevorderd, zonder dat de betaalbewijzen van alle chauffeurs nodig zijn. Alle transacties zijn direct online beschikbaar via Velocity. Het terugvorderen van btw voor brandstof was nog nooit zo makkelijk.

Veiligheid

Fleetcard tankpassen zijn beschermd met een persoonlijke pincode. Het risico op fraude bij diefstal of verlies wordt zo tot een minimum beperkt. Tankpassen kunnen worden gepersonaliseerd met kenteken, vlootnummer of chauffeursnaam om fraude tegen te gaan. Om het risico op misbruik door bedrijfschauffeurs in te perken, kunnen er per pas productbeperkingen worden ingesteld. Via Velocity-online management zijn ongewone of verdachte transacties snel gevonden. Onze tankpassen bieden een uitermate veilige uitkomst.

Besparingen

Dankzij een verhoogde efficiëntie, betere controle en een duidelijk inzicht in de brandstofuitgaven, besparen wagenparken aanzienlijk met onze tankpassen. Bedrijven genieten van een gegarandeerde korting tegenover de lijstprijs.

Direct Aanvragen

+ =
spam check