Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

Shell-Tankpas

Tank bij onze 650 Shell locaties tegen scherpe prijzen

 • Tank A-merk kwaliteit brandstof bij elke Shell locatie
 • Overzichtelijke wekelijkse factuur waar u alle transacties terug kunt vinden
 • Een vast contactpersoon bij wie u altijd terecht kunt
 • Standaard PIN beveiliging
 • Betaal een scherpe dagprijs bij elke Shell locatie
 • Gratis toegang tot ons beheersysteem Velocity
Shell-Tankpas

Vind onze tankstations bij u in de buurt

Ons Netwerk

Ons Netwerk

Met de tankpas van Shell kunt u bij 650 Shell en 350 Esso locaties terecht in Nederland. Indien u deze kaart combineert met onze fleetone tankpas heeft u toegang tot 55% van alle tanklocaties in Nederland.

Prijs

Prijs

Met de Shell tankpas kunt u tegen scherpe prijzen brandstof afnemen op het hele netwerk van Shell. Waarop u extra korting ontvangt zodat u meer geld bespaart op uw brandstof.

Extra Services

Extra Services

De Shell kaart kunt u gebruiken om Tol mee te betalen op hoofdwegen in Nederland. Dit zorgt ervoor dat u uw personeel minder cash geld mee hoeft te geven. Indien u onze kaarten gaat gebruiken leveren wij gratis een stationsvinder genaamd ''Eroute''. Deze kunt u zowel via de browser als uw smartphone gebruiken en zodoende heeft u altijd inzage in ons netwerk. Wel zo makkelijk.

Veiligheid

Veiligheid

Tankpassen is een van de meest veilige manieren om brandstof mee af te nemen. De Shell tankpas wordt standaard geleverd met PIN beveiliging wat inhoud dat de kaart niet gebruikt kan worden mocht hij in de verkeerde handen vallen. Met onze transactie rapporten is het overzichtelijk welk voertuig getankt heeft en waar. Hierdoor zijn frauduleuze transacties er makkelijk te herkennen.

Rapportages

Rapportages

Ons systeem Velocity wordt standaard geleverd bij een DCS Shell tankpas. Velocity kunt u zowel via uw smartphone als uw pc bedienen. Met Velocity kunt u rapportages uitdraaien over uw brandstofverbruik en kunt u dit uitbreiden met Kinesis telematica. Wij zijn de enige die tankkaarten en telematica kunnen combineren en zodoende kunt u nog specifiekere rapportages uitdraaien van de brandstof die u met de Shell tankpas opneemt.

Facturering

Facturering

Met een tankpas is bonnetjes bewaren verleden tijd. Wij zorgen ervoor dat al uw transacties overzichtelijk terug te vinden zijn op de factuur die overigens belastingproof is. Doordat transacties worden gespecificeerd met kenteken of chauffeur zijn frauduleuze transacties snel herkenbaar.

Gratis voor alle klanten

Velocity

Gebruiksvriendelijke online tools

U hoeft niet meer door e-mails te bladeren om facturen te vinden. Met Velocity bekijkt u met één muisklik al uw facturen online.

U weet nooit wanneer een tankpas verloren raakt of gestolen wordt. Met Velocity kunt u uw tankpassen 24 uur per dag stopzetten of bestellen, online-of via de Velocity-app op uw smartphone. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over frauduleuze tankbeurten.

Tankbeurten in de gaten houden is nooit een gemakkelijke klus geweest. Maar dankzij de rapportage in Velocity kunt u uw verbruik bekijken in verschillende formaten. Van eenvoudige tabellen en grafieken tot kaarten, Velocity biedt het allemaal.

Info aanvragen
Gratis voor alle klanten

eRoute

De e-route-stationzoeker is de efficiëntste manier om uw dichtstbijzijnde tankstation te vinden

 • Beschikbaar op desktop of als mobiele app
 • Zoek op plaats, postcode of de locatie van uw telefoon
 • Plan op voorhand door tankstations op uw gewenste route te zoeken
 • Controleer het verkeer om vertragingen te voorkomen
 • Filter op locaties met pompen voor zware vrachtwagens of speciale brandstoffen
Info aanvragen
eRoute

Tankpas aanvragen

Privacyverklaring:
Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier ter verbetering van onze service en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer u uw gegevens invult gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden. Lees meer hier.