Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

E-route stationszoeker

Al onze klanten krijgen gratis toegang tot de gratis e-route stationszoeker. Deze app is beschikbaar via de webbrowser van uw pc en als smartphone app te downloaden. Met de app kunt u zoeken op elke locatie in Nederland. De E-route app zal dan inzoomen op uw locatie en zal u daarnaast alle dichtbijgelegen aangesloten tanksations tonen. Een lijst met dichtbijgelegen tankstations kan ook worden gedownload via PDF of als Excel bestand. Daarnaast kunt u deze informatie ook per e-mail ontvangen.

Als u een rit aan het plannen bent dan kan e-route u helpen met het vinden van een tankstation op uw route.Door uw begin locatie en uw eind locatie in te voeren, wordt niet alleen uw route berekend door Eroute, maar worden ook alle tankstations langs deze route getoond.

eroute App
eroute

Klik hier om de e-route stationszoeker te openen.

eroute App

De E-route stationszoeker kan ook worden gedownload als gratis mobiele app op IOS en Android. De E-route app heeft alle features die ook op desktop versie zijn te gebruiken, plus de mogelijkheid om te zoeken op uw huidige locatie door gebruik te maken van GPS.

Download the E-route stationszoeker app gratis: App Store Google Play

eroute App

Vind hier meer informatie over onze tankkaarten

Onze tankkaarten geven uw toegang tot meer dan 6300 tanksations door heel het land. Wannneer u de tankkaarten gebruikt in combinate met de Eroute app, dan heeft u volledige controle over uw brandstof kosten.

Tankkaarten geven u de mogelijkheid om wekelijks via een eenvoudige factuur te belaten voor uw brandstof, terwijl u met Eroute gemakkelijk uw chauffeurs kunt laten tanken op stations langs de route, zodat zij niet te ver om hoeven te rijden.

Meer informatie over onze tankkaarten
eroute Cards