Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

Uw aanbevolen pakket

Bij DCS begrijpen we dat het lastig kan zijn voor chauffeurs om door Europa te rijden. Wij willen het leven van chauffeurs én wagenparkbeheerders gemakkelijker maken. Onze Europese tankpassen kunnen worden gebruikt in tankstations die strategisch langs grote snelwegen en routes over het hele continent liggen, waardoor uw chauffeurs zich geen zorgen moeten maken over tanken in het buitenland. We bieden ook tolbetalingsdiensten waarmee uw chauffeurs nog gemakkelijker door Europa kunnen rijden. Wagenparkbeheerders vinden het belangrijk om te allen tijde te weten waar hun chauffeurs zijn. One Kinesis Live kaart werkt wereldwijd, dus u kunt in realtime zien waar in Europa uw voertuigen rijden.

Hoe kan DCS u helpen?

  • We hebben talrijke tankstations die strategisch langs grote snelwegen en routes over heel Europa liggen.
  • We bieden extra diensten voor tolbetaling en btw-terugvordering waardoor u bespaart op administratie
  • Onze facturen hebben een correcte btw-vermelding, dus u hoeft geen ontvangstbewijzen bij te houden
  • We kunnen tools voorzien om uw kosten te beheren terwijl u onderweg bent
  • We vragen geen aanbetaling, dus u kunt uw tankpassen probleemloos gebruiken
Uw aanbevolen tankpas
301

litres of fuel pumped during your visit to our website.

Vind onze tankstations bij u in de buurt

Gratis voor alle klanten

Velocity

Gebruiksvriendelijke online tools

U hoeft niet meer door e-mails te bladeren om facturen te vinden. Met Velocity bekijkt u met één muisklik al uw facturen online.

U weet nooit wanneer een tankpas verloren raakt of gestolen wordt. Met Velocity kunt u uw tankpassen 24 uur per dag stopzetten of bestellen, online-of via de Velocity-app op uw smartphone. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over frauduleuze tankbeurten.

Tankbeurten in de gaten houden is nooit een gemakkelijke klus geweest. Maar dankzij de rapportage in Velocity kunt u uw verbruik bekijken in verschillende formaten. Van eenvoudige tabellen en grafieken tot kaarten, Velocity biedt het allemaal.

Info aanvragen
Gratis voor alle klanten

eRoute

De e-route-stationzoeker is de efficiëntste manier om uw dichtstbijzijnde tankstation te vinden

  • Beschikbaar op desktop of als mobiele app
  • Zoek op plaats, postcode of de locatie van uw telefoon
  • Plan op voorhand door tankstations op uw gewenste route te zoeken
  • Controleer het verkeer om vertragingen te voorkomen
  • Filter op locaties met pompen voor zware vrachtwagens of speciale brandstoffen
Info aanvragen
eRoute

Extra vlootbeheeroplossingen

EDC biedt u toegang tot de goedkoopste tolwegen en -tunnels in Europa

Kortingen op tolwegen

DCS heeft een breed scala aan toldiensten beschikbaar. Hieronder een greep uit de beschikbare producten. Voor meer informatie kunt u ons te allen tijde contacteren. DCS heeft een breed scala aan toldiensten beschikbaar. Hieronder een greep uit de beschikbare producten. Voor meer informatie kunt u ons te allen tijde contacteren.

Dit systeem maakt het voor transporteurs mogelijk om de tol in Frankrijk, Spanje en Portugal te betalen via één device. De OBU maakt het ook mogelijk om de Liefkenshoektunnel in Antwerpen te betalen, tegen een gereduceerd tarief. De OBU localiseert uw voertuig op het netwerk en communiceert de date automatisch naar het centrale systeem, waardoor u direct kunt passeren.

Dit systeem maakt het voor u als internationaal vervoerder mogelijk om met een On Board Unit (OBU) de tolwegen in België automatisch te betalen. De OBU lokaliseert het voertuig op het netwerk en communiceert de gegevens naar het centrale systeem. De hoogte van het toltarief hangt af van het gewicht van het voertuig, de Euronorm en de weg waar gereden wordt. U kunt de Internationale Essocard van EDC gebruiken als betaalmiddel, waardoor u van ons een overzichtelijke factuur ontvangt.

The Logpay Service card kan gebruikt worden voor tol in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tjechie, Polen en Slovenie, in combinatie met de hiervoor bestemde OBU of Go-Box. De kaart geeft u de best mogelijke condities.

Met de combinatie van een VIAcard en Telepass kunt u uw tolpassages in Italie automatisch registreren. Het geeft u tevens toegang tot de gereserveerde uitgangen.

EDC biedt uitgebreide oplossingen voor btw-teruggave voor alle internationale beheerders

Btw-teruggave

Wanneer u ervoor kiest om DCS in te schakelen als intermediair, dan verzorgen wij alle aspecten van uw BTW-teruggave. Na ontvangst van uw originele facturen met daarop vermeld de buitenlandse BTW, zorgen wij voor het afhandelen van alle administratieve rompslomp. Indien u kiest voor de reguliere BTW teruggave dienen wij aan het eind van elk kwartaal uw claims in bij de buitenlandse fiscus.

DCS kan u helpen uw liquiditeit en solvabiliteit te verbeteren door uw buitenlandse BTW vorderingen tegen scherpe tarieven te bevoorschotten. Indien u kiest voor de versnelde BTW teruggave dan wordt de BTW wekelijks verrekend. Het buitenlandse BTW bedrag van vorige week, wordt verrekend op uw factuur van de huidige week. U heeft hierdoor geen omkijken meer naar lopende claims. De versnelde uitbetaling heeft direct een positief effect op de liquiditeit en solvabiliteit van uw onderneming.

De vergoeding van accijns per liter vormt in sommige landen een interessante besparing op uw brandstofkosten. Dat is tijdrovend werk en een vak apart. Indien u kiest voor de reguliere accijns teruggave service van DCS dan dienen wij uw claims eens per half jaar of eens per jaar voor u in. De doorlooptijd tot uitbetaling na indiening van de claim is ongeveer 9 maanden. Indien u nog geen vergunning heeft dan zullen wij deze procedure voor u in gang zetten. Belgische dieselolieaccijnzen kunnen wij in sommige gevallen bevoorschotten. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden.

Kinesis

Het enige opvolgsysteem voor voertuigen dat geïntegreerd is met gegevens over brandstofverbruik

Rijstijl kan een groot verschil maken voor uw wagenparkkosten en met de Kinesis-functie voor Bestuurderprestaties; ziet u wanneer er te hard wordt gereden, hard wordt geremd of andere vormen van agressief rijgedrag waardoor meer brandstof wordt verbruikt dan nodig is. Wanneer de Kinesis-functie voor Voertuigprestaties samen met uw tankpas wordt gebruikt, krijgt u ook nauwkeurige cijfers over de km/l van uw voertuig en kunt u eventuele inefficiëntie vaststellen.

Voor ondernemingen met grote wagenparken is het soms moeilijk om altijd te weten waar al uw voertuigen zijn. Met Kinesis Live kaart ziet u in realtime waar een voertuig zich bevindt, waardoor u de tijd dat het voertuig zich op de weg bevindt optimaal kunt benutten. Wilt u weten wanneer uw voertuigen aankomen op hun bestemming? Kinesis Geofence kan u een melding sturen wanneer uw voertuigen aankomen in een vooraf ingesteld gebied. Ze kunt u zich voorbereiden op hun volgende opdracht.

Het kan moeilijk zijn om ongeoorloofd gebruik in de gaten te houden. Met Kinesis Geo-Plus krijgt u automatisch meldingen wanneer een van uw tankpassen wordt gebruikt zonder dat het bijbehorende voertuig aanwezig is. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het gebruik van de tankpas voor persoonlijk gebruik. Kinesis kan ook Waarschuwingen buiten de uren sturen wanneer een bedrijfsvoertuig buiten de werkuren wordt gebruikt. Zo bent u gerust dat uw wagenpark alleen voor bedrijfsdoeleinden wordt ingezet.

De veiligheid van personeel is belangrijk voor elke onderneming. Met de Kinesis-functie voor Bestuurderprestaties kunt u de rijstijl van elke chauffeur in de gaten houden. Met deze gegevens kunt u uw chauffeurs aanmoedigen om veiliger te rijden of training aanbieden waar nodig. Kinesis-waarschuwingen kunnen u melding geven wanneer er te hard wordt gereden, hard wordt versneld of hard wordt geremd. Zo weet u meteen wanneer er gevaarlijk rijgedrag wordt vertoond en kunt u de nodige maatregelen nemen.

Info aanvragen nog naar onze oplossing voor wagenparkbeheer op uw maat

Ik wil meer informatie over:
Privacyverklaring:
Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier ter verbetering van onze service en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer u uw gegevens invult gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden. Lees meer hier.