Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

Uw aanbevolen pakket

Bij DCS begrijpen we dat voor kleine ondernemingen elke seconde telt. We hebben een reeks oplossingen geïntroduceerd om uw leven gemakkelijker te maken. Onze tankpassen geven u toegang tot 1 op 3 tankstations in het land. U bent dus nooit ver van uw dichtstbijzijnde tankstation. We voorzien ook alle transacties op een eenvoudige, overzichtelijke btw-factuur, waardoor u geen ontvangstbewijzen hoeft bij te houden van elke transactie. U kunt uw facturen op elk moment downloaden van Velocity, de gratis online-portal. U kunt bovendien uw brandstof- en onderhoudskosten verlagen wanneer u uw tankpassen linkt aan ons telematicasyteem Kinesis. Dankzij de Kinesis-functionaliteiten voor bestuurder- en voertuigprestaties heeft u zicht op de rijstijl van uw chauffeurs en het brandstofverbruik en kan u beide optimaliseren.

Hoe kan DCS u helpen?

  • We helpen u tijd te besparen met onze gebruiksvriendelijke online-tools
  • Onze facturen hebben een correcte btw-vermelding, dus u hoeft geen ontvangstbewijzen bij te houden
  • Onze tankpassen geven u toegang tot 1 op 3 tankstations in Nederland
  • We bieden vaste kortingen op brandstoftransacties, waardoor u geld bespaart
  • We vragen geen aanbetaling, dus u kunt uw tankpassen probleemloos gebruiken
Uw aanbevolen tankpas

Shell-Tankpas & fleetone tankpas

301

litres of fuel pumped during your visit to our website.

Vind onze tankstations bij u in de buurt

Gratis voor alle klanten

Velocity

Gebruiksvriendelijke online tools

U hoeft niet meer door e-mails te bladeren om facturen te vinden. Met Velocity bekijkt u met één muisklik al uw facturen online.

U weet nooit wanneer een tankpas verloren raakt of gestolen wordt. Met Velocity kunt u uw tankpassen 24 uur per dag stopzetten of bestellen, online-of via de Velocity-app op uw smartphone. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over frauduleuze tankbeurten.

Tankbeurten in de gaten houden is nooit een gemakkelijke klus geweest. Maar dankzij de rapportage in Velocity kunt u uw verbruik bekijken in verschillende formaten. Van eenvoudige tabellen en grafieken tot kaarten, Velocity biedt het allemaal.

Info aanvragen
Gratis voor alle klanten

eRoute

De e-route-stationzoeker is de efficiëntste manier om uw dichtstbijzijnde tankstation te vinden

  • Beschikbaar op desktop of als mobiele app
  • Zoek op plaats, postcode of de locatie van uw telefoon
  • Plan op voorhand door tankstations op uw gewenste route te zoeken
  • Controleer het verkeer om vertragingen te voorkomen
  • Filter op locaties met pompen voor zware vrachtwagens of speciale brandstoffen
Info aanvragen
eRoute

Extra vlootbeheeroplossingen

EDC biedt u toegang tot de goedkoopste tolwegen en -tunnels in Europa

Kortingen op tolwegen

DCS heeft een breed scala aan toldiensten beschikbaar. Hieronder een greep uit de beschikbare producten. Voor meer informatie kunt u ons te allen tijde contacteren. DCS heeft een breed scala aan toldiensten beschikbaar. Hieronder een greep uit de beschikbare producten. Voor meer informatie kunt u ons te allen tijde contacteren.

Dit systeem maakt het voor transporteurs mogelijk om de tol in Frankrijk, Spanje en Portugal te betalen via één device. De OBU maakt het ook mogelijk om de Liefkenshoektunnel in Antwerpen te betalen, tegen een gereduceerd tarief. De OBU localiseert uw voertuig op het netwerk en communiceert de date automatisch naar het centrale systeem, waardoor u direct kunt passeren.

Dit systeem maakt het voor u als internationaal vervoerder mogelijk om met een On Board Unit (OBU) de tolwegen in België automatisch te betalen. De OBU lokaliseert het voertuig op het netwerk en communiceert de gegevens naar het centrale systeem. De hoogte van het toltarief hangt af van het gewicht van het voertuig, de Euronorm en de weg waar gereden wordt. U kunt de Internationale Essocard van EDC gebruiken als betaalmiddel, waardoor u van ons een overzichtelijke factuur ontvangt.

The Logpay Service card kan gebruikt worden voor tol in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tjechie, Polen en Slovenie, in combinatie met de hiervoor bestemde OBU of Go-Box. De kaart geeft u de best mogelijke condities.

Met de combinatie van een VIAcard en Telepass kunt u uw tolpassages in Italie automatisch registreren. Het geeft u tevens toegang tot de gereserveerde uitgangen.

Kinesis

Het enige opvolgsysteem voor voertuigen dat geïntegreerd is met gegevens over brandstofverbruik

Rijstijl kan een groot verschil maken voor uw wagenparkkosten en met de Kinesis-functie voor Bestuurderprestaties; ziet u wanneer er te hard wordt gereden, hard wordt geremd of andere vormen van agressief rijgedrag waardoor meer brandstof wordt verbruikt dan nodig is. Wanneer de Kinesis-functie voor Voertuigprestaties samen met uw tankpas wordt gebruikt, krijgt u ook nauwkeurige cijfers over de km/l van uw voertuig en kunt u eventuele inefficiëntie vaststellen.

Voor ondernemingen met grote wagenparken is het soms moeilijk om altijd te weten waar al uw voertuigen zijn. Met Kinesis Live kaart ziet u in realtime waar een voertuig zich bevindt, waardoor u de tijd dat het voertuig zich op de weg bevindt optimaal kunt benutten. Wilt u weten wanneer uw voertuigen aankomen op hun bestemming? Kinesis Geofence kan u een melding sturen wanneer uw voertuigen aankomen in een vooraf ingesteld gebied. Ze kunt u zich voorbereiden op hun volgende opdracht.

Het kan moeilijk zijn om ongeoorloofd gebruik in de gaten te houden. Met Kinesis Geo-Plus krijgt u automatisch meldingen wanneer een van uw tankpassen wordt gebruikt zonder dat het bijbehorende voertuig aanwezig is. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het gebruik van de tankpas voor persoonlijk gebruik. Kinesis kan ook Waarschuwingen buiten de uren sturen wanneer een bedrijfsvoertuig buiten de werkuren wordt gebruikt. Zo bent u gerust dat uw wagenpark alleen voor bedrijfsdoeleinden wordt ingezet.

De veiligheid van personeel is belangrijk voor elke onderneming. Met de Kinesis-functie voor Bestuurderprestaties kunt u de rijstijl van elke chauffeur in de gaten houden. Met deze gegevens kunt u uw chauffeurs aanmoedigen om veiliger te rijden of training aanbieden waar nodig. Kinesis-waarschuwingen kunnen u melding geven wanneer er te hard wordt gereden, hard wordt versneld of hard wordt geremd. Zo weet u meteen wanneer er gevaarlijk rijgedrag wordt vertoond en kunt u de nodige maatregelen nemen.

Info aanvragen nog naar onze oplossing voor wagenparkbeheer op uw maat

Ik wil meer informatie over:
Privacyverklaring:
Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier ter verbetering van onze service en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer u uw gegevens invult gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden. Lees meer hier.