Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

Uw aanbevolen pakket

Bij DCS begrijpen we dat het voor onze klanten belangrijk is om tijd te besparen en de beste prijs te krijgen. Ons doel is om tijdbesparende services te bieden en tegelijk de uitgaven van onze klanten te verminderen. Onze tankpassen bieden een vaste korting op brandstof in het gehele netwerk. U betaalt dus altijd de beste prijs voor uw brandstof. Alle klanten krijgen wekelijks een duidelijke btw-factuur voor eenvoudige administratie. Met onze telematicaservice kunt u uw brandstof- en onderhoudskosten verminderen. Dankzij de Kinesis-functies voor Bestuurder- en Voertuigprestaties kunt u de rijstijl van uw chauffeurs en het km/l-verbruik van uw voertuigen in de gaten houden.

Hoe kan DCS u helpen?

  • We bieden vaste kortingen op brandstoftransacties in het gehele netwerk, waardoor u geld bespaart
  • Onze facturen hebben een correcte btw-vermelding, dus u hoeft geen ontvangstbewijzen bij te houden
  • We helpen u tijd te besparen met onze gebruiksvriendelijke online-tools
  • Onze tankpassen kunnen worden gebruikt in een netwerk van meer dan 2000 tankstations van meerdere merken
  • We vragen geen aanbetaling, dus u kunt uw tankpassen probleemloos gebruiken
Uw aanbevolen tankpassen

Shell-Tankpas & Esso National-Tankpas

301

litres of fuel pumped during your visit to our website.

Vind onze tankstations bij u in de buurt

Gratis voor alle klanten

Velocity

Gebruiksvriendelijke online tools

U hoeft niet meer door e-mails te bladeren om facturen te vinden. Met Velocity bekijkt u met één muisklik al uw facturen online.

U weet nooit wanneer een tankpas verloren raakt of gestolen wordt. Met Velocity kunt u uw tankpassen 24 uur per dag stopzetten of bestellen, online-of via de Velocity-app op uw smartphone. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over frauduleuze tankbeurten.

Tankbeurten in de gaten houden is nooit een gemakkelijke klus geweest. Maar dankzij de rapportage in Velocity kunt u uw verbruik bekijken in verschillende formaten. Van eenvoudige tabellen en grafieken tot kaarten, Velocity biedt het allemaal.

Info aanvragen
Gratis voor alle klanten

eRoute

De e-route-stationzoeker is de efficiëntste manier om uw dichtstbijzijnde tankstation te vinden

  • Beschikbaar op desktop of als mobiele app
  • Zoek op plaats, postcode of de locatie van uw telefoon
  • Plan op voorhand door tankstations op uw gewenste route te zoeken
  • Controleer het verkeer om vertragingen te voorkomen
  • Filter op locaties met pompen voor zware vrachtwagens of speciale brandstoffen
Info aanvragen
eRoute

Extra vlootbeheeroplossingen

Kinesis

Het enige opvolgsysteem voor voertuigen dat geïntegreerd is met gegevens over brandstofverbruik

Rijstijl kan een groot verschil maken voor uw wagenparkkosten en met de Kinesis-functie voor Bestuurderprestaties; ziet u wanneer er te hard wordt gereden, hard wordt geremd of andere vormen van agressief rijgedrag waardoor meer brandstof wordt verbruikt dan nodig is. Wanneer de Kinesis-functie voor Voertuigprestaties samen met uw tankpas wordt gebruikt, krijgt u ook nauwkeurige cijfers over de km/l van uw voertuig en kunt u eventuele inefficiëntie vaststellen.

Voor ondernemingen met grote wagenparken is het soms moeilijk om altijd te weten waar al uw voertuigen zijn. Met Kinesis Live kaart ziet u in realtime waar een voertuig zich bevindt, waardoor u de tijd dat het voertuig zich op de weg bevindt optimaal kunt benutten. Wilt u weten wanneer uw voertuigen aankomen op hun bestemming? Kinesis Geofence kan u een melding sturen wanneer uw voertuigen aankomen in een vooraf ingesteld gebied. Ze kunt u zich voorbereiden op hun volgende opdracht.

Het kan moeilijk zijn om ongeoorloofd gebruik in de gaten te houden. Met Kinesis Geo-Plus krijgt u automatisch meldingen wanneer een van uw tankpassen wordt gebruikt zonder dat het bijbehorende voertuig aanwezig is. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het gebruik van de tankpas voor persoonlijk gebruik. Kinesis kan ook Waarschuwingen buiten de uren sturen wanneer een bedrijfsvoertuig buiten de werkuren wordt gebruikt. Zo bent u gerust dat uw wagenpark alleen voor bedrijfsdoeleinden wordt ingezet.

De veiligheid van personeel is belangrijk voor elke onderneming. Met de Kinesis-functie voor Bestuurderprestaties kunt u de rijstijl van elke chauffeur in de gaten houden. Met deze gegevens kunt u uw chauffeurs aanmoedigen om veiliger te rijden of training aanbieden waar nodig. Kinesis-waarschuwingen kunnen u melding geven wanneer er te hard wordt gereden, hard wordt versneld of hard wordt geremd. Zo weet u meteen wanneer er gevaarlijk rijgedrag wordt vertoond en kunt u de nodige maatregelen nemen.

Info aanvragen nog naar onze oplossing voor wagenparkbeheer op uw maat

Ik wil meer informatie over:
Privacyverklaring:
Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier ter verbetering van onze service en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer u uw gegevens invult gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden. Lees meer hier.