Telematica

Kinesis is een op maat gemaakt telematicaproduct van DCS en biedt wagenparkbeheerders volledige zichtbaarheid van hun wagenpark, ongeacht locatie of aantal voertuigen. Het kan gebruikt worden als een zelfstandige oplossing voor wagenparkbeheer, of in combinatie met tankkaartgegevens voor een ongeëvenaard beeld van de brandstofuitgaven en voertuigactiviteiten over het hele wagenpark heen.

Kinesis is het eerste product op de markt dat tankkaartgegevens volledig integreert met telematica en biedt de meest nauwkeurige rapportering over brandstofverbruik.

Kinesis in actie
Kinesis in actie

Controle

Beheer voertuigen en chauffeurs efficiënter

Met Kinesis volgt en beheert u alles wat uw voertuigen doen. U kunt precies zien waar uw voertuigen zijn en hoeveel kilometers ze hebben gereden. Zo kunt u uw klanten nauwkeurige levertijden bieden en de efficiëntie van de routes van uw chauffeurs verbeteren. Dit zijn slechts enkele manieren waarop Kinesis Telematics uw bedrijf helpt efficiënter te worden en zijn concurrentiepositie te verbeteren.

Beheer uw voertuigen 24/7

Elke dag hebben uw zakelijke voertuigen werk te doen, op een bepaalde plek, op een bepaalde tijd. Ons krachtige voertuigtrackingsysteem meldt u wanneer uw voertuigen buiten werkuren rijden, of van hun route afwijken. Het is een eenvoudige manier om de controle te behouden en ervoor te zorgen dat uw voertuigen altijd zijn waar ze moeten zijn.

Voorkom onbevoegd gebruik

Kinesis Telematics kan alles volgen wat uw chauffeurs doen, van hun rijstijl tot de routes die ze nemen. Met onze gps-technologie behoudt u de volledige controle, gaat u te hard rijden en remmen tegen en voorkomt u overmatig brandstofverbruik. Bovendien heeft u de mogelijkheid uw chauffeurs een kostenbesparende route te laten nemen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw voertuigkosten te beheren en uw bestuurdersefficiëntie te verbeteren.

Verbeter bestuurdersefficiëntie

Veiligheid

Houd uw bedrijf in beweging; bescherm uw chauffeurs en hun voertuigen

Onze realtime kaarttechnologie kan uw chauffeurs helpen drukke verkeerspunten te ontdekken en op tijd te vermijden. In het slechtste geval, namelijk dat uw voertuig betrokken raakt bij een ongeluk, kan het voertuigvolgsysteem u en de hulpdiensten helpen nauwkeurig te bepalen waar het ongeluk is gebeurd, om zo de reactietijd te versnellen.

Bescherm uw chauffeurs

Met voertuigvolgsysteem kunt u alles volgen wat uw voertuigen doen; zo houdt u uw chauffeurs veilig. U kunt 24/7 precies zien waar uw voertuigen zijn, hoelang ze al onderweg zijn, en hoeveel kilometers ze hebben gereden. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw chauffeurs binnen de wettelijke grenzen blijven en veilig het verkeer ingaan.

Blijf veilig en legaal

Kinesis kan de prestaties van de chauffeur volgen, met inbegrip van mogelijk gevaarlijk versnellen of hard afremmen. Door in de gaten te houden hoe er met uw voertuigen worden gereden, bewapent Kinesis u met de benodigde informatie om uw chauffeurs aan te moedigen een veiligere, kostenefficiëntere rijstijl aan te nemen.

Moedig veiliger rijden aan

Kosten

Efficiënt doorrijden met lagere brandstoffacturen

Kinesis telematica volgt alles wat uw voertuigen doen. Op deze manier kunnen we vormen van agressief rijden identificeren waardoor meer brandstof wordt gebruikt dan gewoonlijk, zoals te hard rijden en te hard remmen. Met de informatie die u van Kinesis krijgt, kunt u uw chauffeurs opleiden en ze stimuleren om hun rijstijl aan te passen, waardoor uw brandstofkosten met meer dan 12% verminderen.

Verminder brandstofkomsten met 12%

De trieste werkelijkheid is dat brandstof duur is, en uw chauffeurs mogelijk worden verleid om brandstof te gebruiken voor privégebruik. Om ervoor te zorgen dat u dit nooit overkomt, hebben we aan ons telematicasysteem functies toegevoegd om de brandstofpas te integreren. U krijgt direct melding wanneer uw tankpassen worden gebruikt zonder dat uw zakelijke voertuigen daarbij aanwezig zijn - allemaal met behulp van onze live tekstberichten.

Ga brandstofdiefstal tegen

Wanneer u een voertuig volgt met Kinesis Telematics, krijgt u direct de mogelijkheid om u tankpas aan dit voertuig te koppelen. Hierdoor kunt het aantal kilometer per liter 100% nauwkeurig meten, zodat u precies ziet hoeveel brandstof u bij elke rit verbruikt. Met deze kennis kunt u slecht presterende voertuigen herkennen die onderhoud nodig hebben, of zelfs chauffeurs helpen brandstofefficiëntere routes te kiezen..

100% nauwkeurige KMPL-data

Bescherming

24/7 gemoedsrust met ons systeem voor wagenparkbeheer

Elke dag hebben uw zakelijke voertuigen werk te doen, op een bepaalde plek, op een bepaalde tijd. Om ervoor te zorgen dat uw voertuigen altijd daar zijn waar ze moeten zijn, geeft ons krachtige voertuigvolgsysteem u automatisch een melding als voertuigen buiten werkuren rijden.

Voorkom onbevoegd gebruik

Kinesis kaarttechnologie volgt alles wat uw voertuigen doen. Dit betekent dat u 24/7 kunt zien waar uw voertuigen zijn, zodat u precies weet hoever ze van hun volgende taak zijn verwijderd, hoeveel kilometer ze hebben gereden, en wat hun huidige status is. Geniet van complete gemoedsrust en weet dat uw voertuigen veilig zijn op de plek waar ze moeten zijn.

Beheer voertuiggebruik

De trieste werkelijkheid is dat brandstof duur is, en uw chauffeurs mogelijk worden verleid om brandstof te gebruiken voor privégebruik. Om ervoor te zorgen dat u dit nooit overkomt, hebben we aan ons telematicasysteem functies toegevoegd om de brandstofpas te integreren. U krijgt direct melding wanneer uw brandstofpassen worden gebruikt zonder dat uw zakelijke voertuigen daarbij aanwezig zijn - allemaal met behulp van onze live tekstberichten.

Ga brandstofdiefstal tegen

Integratie van uw tankpas

Kinesis is het eerste product op de markt dat tankkaartgegevens volledig integreert met telematica.


Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de brandstofuitgaven en de voertuigactiviteiten van uw wagenpark in ��n eenvoudige oplossing. Het online vlootbeheersysteem Velocity combineert de gegevens van uw tankpas en Kinesis in een eenvoudig te begrijpen formaat met duidelijke en gebruiksvriendelijke tools voor een maximale controle van uw wagenpark.

Info aanvragen nog naar onze oplossing voor wagenparkbeheer op uw maat

Ik wil meer informatie over:
Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier ter verbetering van onze service en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer u uw gegevens invult gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden. Lees meer hier.