Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

truckone tankpas

De beste tankkaart voor lange reistrajecten door Nederland en Europa.

 • Extra services beschikbaar voor tol-betalingen
 • Toegewijde Accountmanager
 • Meer dan 12.000 tankstations in heel Europa
 • BTW- en accijnsterugvorderingsservice beschikbaar
 • Makkelijk te gebruiken online rapportagetools
 • Scherpe weekprijs met vaste kortingen
truckone tankpas

Vind onze tankstations bij u in de buurt

Het Netwerk

Het Netwerk

Ideaal voor bedrijven met een wagenpark dat lange afstanden moet afleggen. De truckone tankpas kan gebruikt worden bij meer dan 1000 tankstations in Nederland. De kaart is ook internationaal te gebruiken bij meer dan 6000 tankstations in Europa, waaronder stations in België, Duitsland, Frankrijk en vele andere Europese landen.

Prijs

Prijs

Met de truckone tankpas bieden we u een voorstel op maat van uw wagenpark met scherpe vaste kortingen.

Extra Services

Extra Services

Gebruikers van de truckone tankpas, kunnen gratis gebruik maken van e-route, een applicatie die voor u het dichtstbijzijnde aangesloten tankstation zoekt. E-route werkt zowel via uw webbrowser, als via een mobiele app, zodat u, uw tankstation eenvoudig en efficiënt kan vinden. Daarnaast biedt de truckone tankpas u extra services zoals toldiensten en BTW-en accijnsrecuperatiediensten.

Beveiliging

Beveiliging

Met een tankpas koopt u brandstof op de meest veilige manier. De truckone tankpas wordt geleverd met een pincode personaliseerbaar op naam van de bestuurder of op kenteken zodat het risico om ongeautoriseerd gebruik wordt verminderd. EDC-klanten die bovendien Kinesis Telematica koppelen aan hun tankpas kunnen waarschuwingen ontvangen als de kaart wordt gebruikt los van het voertuig waaraan ze is gekoppeld of wanneer er dus wordt gefraudeerd.

Rapportage

Rapportage

Het rapporteren van uw brandstofkosten gaat gemakkelijk met de truckone tankpas. Alle gebruikers hebben toegang tot Velocity, een online portaal waarmee u rapporten kan inzien en kunt bekijken hoeveel uw chauffeurs verbruiken, waar ze tanken en wanneer ze getankt hebben. Velocity is ook te gebruiken via een mobiele app, zodat u ten alle tijden uw brandstof verbruik kan inzien.

Facturatie

Facturatie

Facturatie wordt eenvoudiger, omdat u chauffeurs niet langer hun tankbonnetjes hoeven bij te houden. Alles komt op één enkele BTW-goedgekeurde factuur.

Gratis voor alle klanten

Velocity

Gebruiksvriendelijke online tools

U hoeft niet meer door e-mails te bladeren om facturen te vinden. Met Velocity bekijkt u met één muisklik al uw facturen online.

U weet nooit wanneer een tankpas verloren raakt of gestolen wordt. Met Velocity kunt u uw tankpassen 24 uur per dag stopzetten of bestellen, online-of via de Velocity-app op uw smartphone. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over frauduleuze tankbeurten.

Tankbeurten in de gaten houden is nooit een gemakkelijke klus geweest. Maar dankzij de rapportage in Velocity kunt u uw verbruik bekijken in verschillende formaten. Van eenvoudige tabellen en grafieken tot kaarten, Velocity biedt het allemaal.

Info aanvragen
Gratis voor alle klanten

eRoute

De e-route-stationzoeker is de efficiëntste manier om uw dichtstbijzijnde tankstation te vinden

 • Beschikbaar op desktop of als mobiele app
 • Zoek op plaats, postcode of de locatie van uw telefoon
 • Plan op voorhand door tankstations op uw gewenste route te zoeken
 • Controleer het verkeer om vertragingen te voorkomen
 • Filter op locaties met pompen voor zware vrachtwagens of speciale brandstoffen
Info aanvragen
eRoute

Vraag nu meer info aan over de truckone tankpas

Ik ben ook geinteresseerd in:
Privacyverklaring:
Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier ter verbetering van onze service en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer u uw gegevens invult gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden. Lees meer hier.